Dekoráció

Budapest

DEKORÁGI

A Dekorági alkotóműhelyként működő, részben virág és helyszín dekorálással foglalkozó vállalkozás, illetve dekoráció és dekor elemeket adunk bérbe. 2004-ben kezdtem a szakmában tevékenykedni.  Kreativitásunk és munkánk színvonalassága párosul egy vidám, kreatív csapattal, akik mindenből a legjobbat hozzák ki, ügyfeleink megelégedésére.
Olyan nagy cégeknek dolgozom, mint raiffeisen bank, audi, volvo, vodafone, spar, fuzetee, Hilton budai vár , danubius hotel lánc…
Az Esküvő Trend magazin munkatársa vagyok 2010 óta. 

Konferenciák, rendezvények dekorálása. Virág, textil, egyéb díszítő elemekkel. Kisebb partykra eszközöket is bérelhet illetve segítünk a stílusos elrendezésben is. A rendezvény, party hangulatát megteremtjük, hogy a résztvevőket magával ragadja. Őn pedig a megrendelőnk az elismerő
dìcséreteket bezsebelhesse. =

Legyen, bármilyen alkalom mi azon vagyunk, hogy a dekoráció terén az elvártat nyújtsuk Önnek. Van, egy elképzelése mi megvalósítjuk, ha nincs, akkor segítünk. Mind egy rendezvény dekoráció, menyasszonyi csokor, akár születésnapi party dekorációja is a lehető legnagyobb elégedettséget váltsa ki megrendelőinkből. A partykra, rendezvényekre számos eszközünket bérelheti.

Sok nagy cég és rendezvényszervező cég rendszeres megrendelőnk. Ötleteink, munkánk szìnvonala miatt több éve sikerrel dolgozunk együtt. 

Budapest,

Kiss Ágnes
06 20 471 9323

Ajánlatkérés

Kérj ajánlatot most a DEKORÁGI szolgáltatására!

Üzeneted közvetlenül Kiss Ágnes részére küldjük, aki a szolgáltató közvetlen kapcsolattartója.


Név *

Email *

Tárgy *

Üzenet *


Adataidat bizalmasan kezeljük, kizárólag a címzetthez juttatjuk el az üzeneteddel együtt.

© copyright 2018 - team4event.hu

Top