Dekoráció

Zuzmó Dekor

Pofesszionális zuzmó dekoráció készítés színek sokaságából, különböző méretekben. 

A zuzmó manapság egyre közkedveltebb dekorációs elem, ha arról van szó, hogy valami extrával dobjuk fel környezetünket. A természetes izlandi zuzmó északról származik, különös ismertetője, hogy a rénszarvasok is ezt eszik.

A zuzmót kíméletes módon kézzel válogatom annak érdekében, hogy minden egyes csomónak a legszebb oldalát találjam meg. A speciális ragasztó gondoskodik a biztos tapadásról és arról, hogy a növény ne sérüljön a rögzítéskor. Száradást követően a ragasztó teljesen áttetsző, nem lehet észrevenni.

A dekor zuzmó keretek manufaktúra jelleggel készülnek, mindegyik egyedi darab, nincs két egyforma textúra, köszönhetően a kézzel készített jellegnek. Minden egyes kép törődést és figyelmet kap, ami a minőségen is észrevehető.

A zuzmó élő növény, a tartósítást és a színezést követően is észrevehető, hogy reagál a környezetére. Nagyon fontos, hogy öntözést nem igényel! A környzetéből szívja magába a párát, mellyel puhaságát megőrzi.

A vállalkozás fő profilja olyan dekorációs elemek megalkotása, melyek egyedi slílusukkal megfogják a tekintetet és bármilyen környezetben jól mutatnak. A természetes környezet implementálása az épített környezetbe termékeink segítségével közelebb hozza a természet frissességét a mindennapokban.

Mivel fő célunk a természetes környezet becsempészése a nappaliba, hálószobába, irodába, rendezvényre fontosnak tartottuk azokat az irányelveket már a vállalkozás indulásakor lefektetni, melyek garantálják, hogy a Zuzmó Dekor a lehető legkisebb környezeti terhelést jelentse működése során a természetre. 

Ha rendezvényeden

  • igazán eredeti dekorációra vágysz, akár asztaldísznek, akár fali dekorációnak
  • ha szeretnél valami különlegest
  • ha jó lenne valami tartós, színes vagy zöld
  • ha törekszel arra, hogy rendezvényed után hagyott ökológiai lábnyomot minimálisra csökkentsd, akkor keress meg!

Hidd el, közösen kitaláljuk a rendezvény koncepciójához a legmegfelelőbb színeket, formákat.

Perge Zsolt
+36 70 414 4585

Ajánlatkérés

Kérj ajánlatot most a Zuzmó Dekor szolgáltatására!

Üzeneted közvetlenül Perge Zsolt részére küldjük, aki a szolgáltató közvetlen kapcsolattartója.


Név *

Email *

Tárgy *

Üzenet *


Adataidat bizalmasan kezeljük, kizárólag a címzetthez juttatjuk el az üzeneteddel együtt.

© copyright 2018 - team4event.hu

Top