Gyermekprogram

Vándorjátszóház

A profilunk kézműves és interaktív játszóházak levezetése. Minden évszakhoz és ünnepkörhöz rendelkezünk kipróbált programokkal. Az ország nagy területén mozgunk Budapestről és Kecskemétről. Az eszközeinkkel bármely helyszínen alkalmi játékteret alakítunk ki és különleges játékélményt biztosítunk 15 évi tapasztalatunk van fesztiválok, falunapok és egyéb rendezvények folyamatosan változó összetételű, nagy létszámú érdeklődő közönségének a foglalkoztatásában valamint iskolai és óvodai programok levezetésében.

 

PirOs lábasOs nOsztalgiajáték

Egy igazán izgalmas és szórakoztató családi élményjáték régvolt háztartások eredeti eszközeivel. Hagyományőrzés újragondolva. Ha különleges, egyedi programot szeretne válassza ezt!

Tűzpiros zománcos lábasokkal dolgozunk, de egészen másképp, mint mások. Egyedi kivitelű látványos játékteret alakítunk ki bármely helyszínen klasszikus piros zománcos lábasokkal. Egyik-másik lábasunk ütött-kopott, kormos vagy éppen leütődött a zománca. De nem bánjuk, mert ez adja a különleges patinájukat. Jaj, ha mesélni tudnának! A játék RETRO hangulatú. A tárgyak a múltat idézik. A hétköznapi rohanás pedig átalakul a program idejére békés, nyugodt, mégis izgalmas játékká. 

A játék résztvevői terményüvegeket készítenek. Lábasokban elhelyezett apró színes magvakkal töltenek meg rétegesen kicsi üvegpalackokat. Kupakkal lezárják, textilkendővel lekötik, a lelógó szalagvégekre gyöngyöket fűznek. A kisebb gyerekek színes magokat kevergetnek, kanalaznak, öntenek egyik lábasból a másikba, fedőket próbálgatnak a lábasokra. Csörömpölőtáblán lábasok fenekét fakanalakkal ritmikusan ütögetik. Vesszőparipákon lovagolnak. A nagyobbak magkeveréket válogatnak és malmoznak. A tevékenységlehetőségek párhuzamosan egymás mellett működnek. Köztük szabad mozgást biztosítunk. A játék nagyszerűsége az egyszerűségében rejlik. 

Az utazó lábaskészlet igazi kuriózum. Jóval több mint piros lábasok gyűjteménye! Bennünk van a múltunk, a történelmünk. Gasztro-kulturális fesztiválok, falunapok, vásárok és egyéb nagy rendezvények különleges színfoltja. Igazi aktív élményjáték még a legkisebbek számára is! Színesíti a modern eszközökkel körülvett gyermekeink életét. Az idősebb korosztály nosztalgikus, emlékidéző igaz meséi különös színt adnak a programnak. Információs táblák betekintést engednek a már legendába illő klasszikus piros lábas gyártás történetébe… A játék működik egész évben. Kivitelezhető kültéren és beltérben egyaránt.

 

Kézműmes játszóházak, kreatív programok, workshopok levezetése

Sokszínű őszi kínálattal állunk rendelkezésre a különböző aktualitásokhoz kapcsolódóan. (Pl.  szüret és betakarítások, Márton nap, Halloween.) A kreatív élményjáték során biztosítjuk az egymástól eltérő életkorú és kézügyességű résztvevők differenciált foglalkoztatását. 

A témakínálatunkban szerepel:

  • Népi hagyományőrzés (Népi hangszer készítés, kukoricás játékok …)
  • Újrahasznosítás és játék természetes anyagokkal (legyezők, ceruzatartók, gesztenyefigurák, tökfaragás…)

Modern, különleges, trendi technikák bemutatása (karcképek varázspapíron, „zsugorkás” medalionok, szalvétaképek…) 

Tematikus interaktív játékok levezetése

Érdekes, figyelemfelkeltő eszközök. Jelmezes játékvezetők. Párhuzamosan, egymás mellett több játéklehetőség. Dekoratív produktumot létrehozó kézműves játék. Szabad mozgás a különböző. aktivitások között... 

Témakínálat:

  • PirOs lábasOs nOsztalgiajáték
  • Kukoricás népi játszótér. Sokféle játék a kukoricával (Egész évben működik!)
  • Kalózkaland (próbatételek, ügyességi és logikai játékok…)
  • Bohócos játszóház (beöltözés kisbohócnak, szülői fotózás, bohócos kreatív játék…)
  • Indiános játék (indián fejdíszek, totemek, totemoszlopok készítése…)
  • Sárkánysziget (sárkánytojások készítése, gipsz dínók festése, bingó játék…)
  • Lovagi játék (címerpajzsok készítése, lovagi próbák, lovaggá ütési ceremónia…)

Keresse a Vándorjátszóház albumait  a facebookon, hogy képet kapjon a munkánkról!

Referenciáink: Népművészeti Fesztivál Székesfehérvár, Hungarikum Fesztivál Csepel, Magyar Izek Fesztiválja Csepel, Tündérfesztivál Sopron, Retro Nap Auchan Óbuda, Szent László Napok Kőbánya, Völgységi Könyvfesztivál Bonyhád, Szadai Szüret, Csípős Fesztivál Millenáris, Nagy Befőzés Nagykörü, Budafoki Pezsgő és Borfesztivál, Augusztus 20. Iklad…

 

Mi tudjuk mitől változik egy közönséges tér sokakat vonzó játéktérré!

Meghívás esetén nem fognak csalódni!

Radeczky Erzsébet
Ügyvezető
+ 36 30 515 0423

Ajánlatkérés

Kérj ajánlatot most a Vándorjátszóház szolgáltatására!

Üzeneted közvetlenül Radeczky Erzsébet , Ügyvezető részére küldjük, aki a szolgáltató közvetlen kapcsolattartója.


Név *

Email *

Tárgy *

Üzenet *


Adataidat bizalmasan kezeljük, kizárólag a címzetthez juttatjuk el az üzeneteddel együtt.

© copyright 2018 - team4event.hu

Top