Gyermekprogram

Vándorjátszóház

A Radeczky Team Kft./Vándorjátszóház fő profilja különböző rendezvények keretében kézműves és interaktív játszóházak levezetése. Minden évszakhoz és ünnepkörhöz rendelkezünk kipróbált programokkal. Budapestről és Kecskemétről az ország nagy területén mozgunk. Az eszközeinkkel kitelepülünk a helyszínre és látványos játékteret alakítunk ki. 15 éves tapasztalatunk van fesztiválok, falunapok, vásárok, áruházi és egyéb rendezvények folyamatosan változó összetételű, nagy létszámú érdeklődő közönségének a foglalkoztatásában. Különleges családi játékélményt biztosítunk. 

Az aktuális programkínálatunk:

  • PirOs lábasOs nOsztalgiajáték szüreti, tökös vagy karácsonyi dekorációval. Hagyományőrzés újragondolva. Egyik-másik lábasunk ütött-kopott, kormos vagy éppen leütődött a zománca. Ez adja a különleges patinájukat. Jaj, ha mesélni tudnának! A játék RETRO hangulatú. Nagyszerűsége az egyszerűségében rejlik. A résztvevők terményüvegeket készítenek. Főzőcskélnek, színes magokat kevergetnek, kanalaznak öntözgetnek egyik lábasból a másikba. Magkeveréket válogatnak. Fedőket próbálgatnak az edényekre. Csörömpölő táblán ritmikusan megszólaltatnak fakanalakkal lábasokat. Vesszőparipákon lovagolnak. Malmoznak.…Az utazó lábaskészlet igazi kuriózum! Kicsik és nagyok számára egyaránt érdeklődést keltő. Gasztokultulásis fesztiválok és egyéb rendezvények különleges színfoltja. Igazi aktív családi élményjáték. Egyedülálló az országban. Működik kül- és beltérben egyaránt.
  • Halloweenre tökjó kreatív programok és társasjátékok
  • Márton napi kézműves ügyességek
  • Kukoricázzunk! Sokféle játék a kukoricával a paraszti kultúra eredeti eszközei (teknők, kézzelhajtós daráló, kosarak, zománcos edények). között. . A lányok fejére babos kiskendőt kötünk. Kicsi zsákokba lapátolják a kukoricát, majd eltalicskázzák vagy elcipelik azt egy másik tárolóhoz és kiöntik. Körforgalomszerűen működtetjük ezt. Kézzelhajtós darálóval kukoricát darálnak. Gyúrkálják, szitálják a darát. Csutkatornyokat építenek. Célbadobnak babzsákokkal és szalmakoszorúkkal. Vesszőparipákon lovagolnak…
  • Magyar népi gyermekjátékhangszerek, szárdudák készítése Vajon hány gyerek tudja mivel játszottak nagyszüleink és dédszüleink? Sajnos kevés. Mi örömmel megmutatjuk!. A szárduda egyszerű hangszer. Üreges kemény növényi szárból készül. A résztvevők csiszolnak, reszelnek, ragasztanak és kötöznek. Amikor a dudán lévő egyetlen lyukba dalokat zümmögnek, dúdolnak szórakoztató hangszert kapnak.
  • MIKULÁS!...MIKULÁS!...Mikulás! A megjelenésével, az egész személyiségével az „igazi Mikulás” benyomását kelti. Vállalja ajándékok kiosztását, mesemondást, céges ajándékok kézbesítését, Mikulással történő fotózást 15 éves tapasztalattal. A Mikulás-várás időszakában meghívható a hozzá szóló levelek személyes átvételére.. Fő erőssége a személyes kontaktus teremtés. Rendezvényeken a megjelenése kombinálható kézműves ajándékok készítésével
  • Luca napi boszorkányságok és kézműves játékok
  • Karácsonyi ajándék készítő kézműves játszóházak

 

Mi tudjuk mitől változik egy közönséges tér alkalmi játszótérré!

Meghívás esetén nem fognak csalódni!

Keressék a Vándorjátszóházat a facebookon, hogy képet kapjanak a munkánkról!

Radeczky Erzsébet
Ügyvezető
+ 36 30 515 0423

Ajánlatkérés

Kérj ajánlatot most a Vándorjátszóház szolgáltatására!

Üzeneted közvetlenül Radeczky Erzsébet , Ügyvezető részére küldjük, aki a szolgáltató közvetlen kapcsolattartója.


Név *

Email *

Tárgy *

Üzenet *


Adataidat bizalmasan kezeljük, kizárólag a címzetthez juttatjuk el az üzeneteddel együtt.

© copyright 2018 - team4event.hu

Top