Rendezvényhelyszín

Pannonhalma

Pannonhalmi Főapátság

Csodálatos természeti környezet, ezeréves kulturális és történelmi örökség, minőségi termékek és magas színvonalú vendéglátás – csak néhány jellemző, melyeket a Pannonhalmi Főapátság, mint rendezvényhelyszín kínál.

A 996-ban alapított Pannonhalmi Főapátság a Világörökség része, melynek egyedülálló légköre garantáltan különleges élménnyé teszi a nálunk eltöltött időt. Az elmúlt évek fejlesztéseinek köszönhetően, a főapátság a mai kor igényeit kiszolgálva ideális helyszínt jelent üzleti megbeszélések, partnertalálkozók, limitált számban egyházi és polgári esküvők és egyéb rendezvények lebonyolításához.

A helyszín sajátosságait kihasználva, programlehetőségek széles tárházát biztosítjuk, legyen az egy rendezvényzáró orgonakoncert a Bazilikában, egy arborétumi séta csokoládé kóstolóval két megbeszélés között vagy egy Apátsági idegenvezetést követő ebéd a Viator Étteremben. Ossza meg velünk elképzeléseit és mi megvalósítjuk!

A Főapátság épületén belül 3 terem található. A Díszterem (250 m2) 268 fő befogadására alkalmas, lépcsőzetes elrendezése révén ideális helyszín konferenciák, partnertalálkozók, kisebb koncertek vagy színházi produkciók számára. A Levéltárpedagógiai terem (129 m2) az ülőhelyek és asztalok elhelyezésétől függően 60-100 főt tud befogadni, emellett hangszigetelten megosztható, így a berendezéstől függően egy 16-40 fős, illetve egy 16-50 fős termet kapunk. Ha pedig egy garantáltan emlékezetes helyszínt keres találkozójához, akkor a Főapátság 20 férőhelyes tárgyalótermét, a 18. században épült, immáron modern irodatechnikai eszközökkel felszerelt Prelatúrát (63 m2) ajánljuk.

A Főapátság épületén kívül szintén 3 bérelhető terem áll rendelkezésre. A Viator Étterem szomszédságában található a TriCollis Foglalási Központ 2. emeleti vetítőterme (72 m2), mely az ülőhelyek és asztalok elhelyezésétől függően 30-80 fő befogadására alkalmas. A Szent Jakab Ház rendezvényterme (76 m2) szintén 30-70 férőhelyes, mely akár több napos üzleti megbeszélések megtartására is alkalmas, mivel 17-22 fő kényelmes elszállásolását is lehetővé teszi. A Viator Étterem földszinti rendezvényterme (49 m2) kisebb, 15-30 fős céges workshopok ideális helyszínéül szolgálhat.

Bérelhető termeink projektorral felszereltek, ingyenes wifi eléréssel, egyes termekben mikrofon és flipchart is rendelkezésre áll. Kávészünetet minden teremben tudunk biztosítani, étkezésre a Viator Étteremben 200 főig van lehetőség. Korlátozott számban, kiemelt rendezvényeknek a Főkönyvtár vagy a Szent Márton Bazilika ad otthont.

Szabadtéri rendezvényhelyszíneinket főszezonban ajánljuk délutáni rendezvényekre és az esti órákra szervezett fogadásokhoz. A Viator Apátsági Étterem és Borbár napvitorlákkal árnyékolt teraszáról csodálatos panoráma tárul elénk, az élményt pedig a naplemente pazar látványa teszi teljessé. Az Apátsági Pincészet domboldalba vájt kóstolóterasza koncertek és polgári esküvők hangulatos helyszíne lehet.

Egy kedves gesztus búcsúzóul. Ha szeretné megajándékozni vendégeit, munkatársait, egyéni igényeire szabva válogathat prémium minőségű apátsági termékeink kínálatából, legyen szó borról, kozmetikumról, levenduláról vagy éppen egy üveg gyógynövényes likőrről. A nagy odafigyeléssel, helyben termelt gyógynövények felhasználásával, javarészt helyben készült termékeinkkel vendégei magukkal vihetnek egy darabka élményt, Pannonhalmáról.

 

 

Magánszemélyeket, rendezvényszervezőket és céges programszervezőket egyaránt szívesen látunk. Előzetes egyeztetés alapján helyszínbejárást is tudunk biztosítani, hogy együtt megtaláljuk az elképzeléseinek leginkább megfelelő helyszínt!

9090 Pannonhalma,
Vár 1.

TriCollis Foglalási Központ
+36 96 570 191

Ajánlatkérés

Kérj ajánlatot most a Pannonhalmi Főapátság szolgáltatására!

Üzeneted közvetlenül TriCollis Foglalási Központ részére küldjük, aki a szolgáltató közvetlen kapcsolattartója.


Név *

Email *

Tárgy *

Üzenet *


Adataidat bizalmasan kezeljük, kizárólag a címzetthez juttatjuk el az üzeneteddel együtt.

© copyright 2018 - team4event.hu

Top