Rendezvényhelyszín

Nagykovácsi,

Teleki-Tisza Kastély

A Teleki-Tisza Kastélynak múltja, jelene és mindent megfogunk azért tenni, hogy még mesésebb jövője legyen. Az a megtiszteltetés ért bennünket, hogy az Albatros Party Service kizárólagosan a vendéglátásért felelős, egy olyan nimbuszú helyen, ami Magyarország egyik meghatározó rendezvényhelyszíne lesz és egyben fogalom ami az eseményeket illeti.

Kicsit olyan érzése van az embernek, hogy a Versailles-kastélyok hangulata és szellemisége lengi át „kicsiben” Nagykovácsit, ennek a varázslatos épületnek és birtoknak köszönhetően. 

Több, mint kastély! Az elegáns, 2017-ben teljeskörűen felújított kastélyban több terem is rendelkezésre áll kis-, vagy nagyobb létszámú rendezvény befogadására.

A kastély nagyterme 70-120 fős (170 m2) befogadó képességű, impozáns bálterem, amely nem hivalkodó, de kellőképp elegáns tér, modern technikával ötvözve és télikerttel, kávézóval kiegészítve.

A szintről könnyedén megközelíthető a hatalmas földszinti terasz, és a gyönyörű ősfás park is.

Az emeleten 50-80 fős (145 m2) teraszos, panorámás nagyterem, összesen 142 m2 egybenyitható terasz, illetve 18 m2, 32 m2, 57 m2 termek várják a kisebb létszámú eseményeket. Természetesen az emeleti termek önállóan, de a földszinttel együtt is igénybe vehetőek. Termeink szabadon kombinálhatóak.

A -1 szinten 70-100 fős (170 m2) látványkonyhás, boltíves helyiség, 25 m2 exkluzív téglaboltozatos teremmel várja vendégeit.

2094 Nagykovácsi, ,
Kossuth Lajos u. 2

Földi Barbara
+36 30 757 0341

Ajánlatkérés

Kérj ajánlatot most a Teleki-Tisza Kastély szolgáltatására!

Üzeneted közvetlenül Földi Barbara részére küldjük, aki a szolgáltató közvetlen kapcsolattartója.


Név *

Email *

Tárgy *

Üzenet *


Adataidat bizalmasan kezeljük, kizárólag a címzetthez juttatjuk el az üzeneteddel együtt.

© copyright 2018 - team4event.hu

Top